Lunchmeny
I lunchen ingår salladsbuffé, bröd, dryck, kaffe och kaka.
Tisdag 19 mars |
||
---|---|---|
Sesampanerad kycklingbröstfilé med pestosås, grillad zucchini och rosmarinstekt potatis |
139 kr
|
|
Stekt fläsk med bruna bönor alt. löksås och kokt potatis eller raggmunk med lingonsylt |
139 kr
|
|
Ugnsbakad laxfilé med hummer-och gräslökssås, broccoli, kokt potatis |
139 kr
|
|
Kokt lunchkorv med pepparrotssås och kokt potatis |
139 kr
|
|
Onsdag 20 mars |
||
Panerad fläskschnitzel med kalvsky, bearnaise, gröna ärtor och ugnsrostad färskpotatis |
139 kr
|
|
Stekt falukorv med stuvade makaroner |
139 kr
|
|
Pocherad koljafilé med vitvinssås, sotad grön sparris, handskalade räkor och kokt potatis |
139 kr
|
|
Spaghetti bolognese med riven grana padano |
139 kr
|
|
Torsdag 21 mars |
||
Pannbiff "Femöring" med brynt lök, sky, stekt ägg och stekt potatis |
139 kr
|
|
Ärtsoppa med fläsk samt hemlagade pannkakor smaksatta med rivna äpplen, sylt och grädde |
139 kr
|
|
Fisk-och skaldjursgratäng med citron-basilikasås, babyspenat, potatispuré |
139 kr
|
|
Biff stroganoff( Högrev) med ris |
139 kr
|
|
Fredag 22 mars |
||
Sjömansbiff (Ölbräserad högrev) med lök, sky, potatis och cornichons |
139 kr
|
|
Pljeskavica med ajvar, färskost, rödlök och röstipotatis |
139 kr
|
|
Krämig fiskgryta med handskalade räkor och vitlöksbröd |
139 kr
|
|
Pasta rigatoni med oxfilé, svamp, paprika och lök i grönpepparsås, riven grana padano |
139 kr
|
|
Serveras hela veckan |
||
Vegetariskt med halloumi, tomatstuvade belugalinser, spenat, rostade & picklade grönsaker, krispig grönkål, bovete |
149 kr
|
|
Valfri sallad: Caesar med kycklingfilé-bacon, räkor, tonfisk, grekisk, halloumi, ost- och skinka |
169 kr
|
|
Fläskfilé med rödvinssås, bearnaise och pommes |
169 kr
|
|
Grillad kalventrôcote med chilibearnaise, rostade grönsaker och pommes |
209 kr
|
|
Högrevsburgare(200 gr)med bacon, ost, sallad, dressing och pommes |
165 kr
|