Lunchmeny
I lunchen ingår salladsbuffé, bröd, dryck, kaffe och kaka.
Torsdag 21 november |
||
---|---|---|
Vitlöksspäckad fläskkarré med ratatouillesås, smulad fetaost, ruccola och rostad potatis |
145 kr
|
|
Ärtsoppa med fläsk samt hemlagade pannkakor smaksatta med rivna äpplen, sylt och grädde |
145 kr
|
|
Stekt strömmingsflundra med brynt smör, pepparrot, rårörda lingon och potatispuré |
145 kr
|
|
Högrevsgryta (Biff Bourguignon) med rökt sidfläsk, syltlök, svamp och potatispuré |
145 kr
|
|
Fredag 22 november |
||
Skomakarlåda på lövbiff med bacon- och purjolökssås, potatismos |
145 kr
|
|
Pljeskavica med ajvar, gräddfil, rödlök och röstipotatis |
145 kr
|
|
Pocherad sejfilé med citrongräs- och saffranssås, picklad kålrot, babyspenat, kokt potatis |
145 kr
|
|
Spaghetti bolognese med riven grana padano |
145 kr
|
|
Serveras hela veckan |
||
Vegetariskt med halloumi, tomatstuvade belugalinser, spenat, rostade & picklade grönsaker, krispig grönkål, bovete |
155 kr
|
|
Valfri sallad: Caesar med kycklingfilé-bacon, räkor, tonfisk, grekisk, halloumi, ost- och skinka |
175 kr
|
|
Fläskfilé med rödvinssås, bearnaise och pommes |
175 kr
|
|
Grillad kalventrôcote med chilibearnaise, rostade grönsaker och pommes |
215 kr
|
|
Högrevsburgare(200 gr)med bacon, ost, sallad, dressing och pommes |
169 kr
|